Mijn vakantierekening: uw onlinedienst wordt moderner

Mijn vakantierekening afbeeldingU bent arbeider of niet-zelfstandige kustenaar? De onlinedienst 'Mijn vakantierekening' is gemaakt voor u!

U wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? Weten wanneer het gestort zal worden? Uw rekeningnummer invoeren  of het  ingevoerde nummer controleren/wijzigen? Het aantal vakantiedagen kennen waarop u recht heeft? Dankzij 'Mijn vakantierekening' vindt u onmiddellijk alle antwoorden op uw vragen.

In uw gepersonaliseerde ruimte kunt u ook een correspondentieadres meedelen of attesten downloaden. Snel en eenvoudig!

 
Log in op 'Mijn vakantierekening' om het even wanneer, om het even waar, ... en op een veilige manier!

Logo CSAM itsmeAls arbeider en niet-zelfstandige kunstenaar kan u toegang hebben tot de onlinedienst op om het even welke drager (PC, tablet en smartphone). Zoals voor de andere toepassingen MyMinfin of MyPension volstaat het om ofwel in te loggen via de  itsme®-app, ofwel met een eID-kaartlezer of een beveiligingscode op de smartphone. Eenvoudig, snel en veilig!

 

Problemen om zich aan te melden via itsme®?

Het is mogelijk dat u enkele problemen ondervindt om u via itsme® aan te melden. Ons technisch team is momenteel op zoek naar een oplossing. In afwachting is het mogelijk om toegang te krijgen tot Mijn vakantierekening op uw smartphone met een beveiligingscode (via een mobiele toepassing) of wel degelijk via itsme® door naar de Portaalsite van de sociale zekerheid te gaan... (meer info)

Een globaal zicht op uw vakantiegeld, betalingsdatum, aantal vakantiedagen

Eens u geïdentificeerd bent op 'Mijn vakantierekening', zal u een globaal zicht hebben op uw vakantierechten op de homepage (bedrag, betaling, datum, attesten).

Mijn vakantierekening - screen Home

(Klik op de afbeelding om die te vergroten)

Door te klikken op de gegevens zal u een gedetailleerd overzicht hebben van de berekening van het vakantiegeld alsook een samenvatting van uw prestaties bij een werkgever en van de lonen die in aanmerking genomen worden om uw vakantierechten te berekenen.

Mijn vakantierekening - screen vakantiegeld Mijn vakantierekening - screen prestatie

(Klik op de afbeeldingen op te vergroten)

Voer snel en onmiddellijk uw rekeningnummer in of pas het aan

Om uw vakantiegeld te ontvangen, moeten de vakantiefondsen absoluut uw rekeningnummer kennen. Voer het nummer in of pas het aan op 'Mijn vakantierekening'. Het zal onmiddellijk in aanmerking genomen worden om uw vakantiegeld binnen de vastgestelde termijn te storten.

U bent verhuisd en u heeft nog geen stappen ondernomen om uw adres bij de gemeente te wijzigen?  U vertrekt naar het buitenland? Voer een correspondentieadres in om uw briefwisseling verder te ontvangen.

Mijn vakantierekening - screen données personnelles

(Klik op de afbeelding om die te vergroten)

Download in één klik uw attesten

U hoeft niet te wachten op de post om een vakantieattest, een rekeninguittreksel of een fiscale fiche te hebben. Download ze rechtstreeks in het menu 'Documenten'. U kan ook de attesten bewaren in elektronisch formaat op uw PC of de attesten afprinten.

Vindt u een brief die u van een vakantiefonds gekregen hebt, niet meer terug? Vind alle, met de vakantiefondsen uitgewisselde correpondentie in elektronisch formaat terug.

Mijn vakantierekening - screen correspondance

(Klik op de afbeelding om die te vergroten)

Hulp nodig?
  • In geval van een probleem met de app itsme, contacteer itsme®.
  • In geval van problemen om in te loggen op de toepassing 'Mijn vakantierekening', contacteer Eranova op het nummer 02 511 51 51.
Nuttige links